Rainroof / Regenkap 60 cm zwart

1x Regenkap 60 cm doorsnede
1x plastic hoes tbv regendome 50 cm hoog
2x ophanghaak (trigger clamp)
1x safety steel

 15.00 ex. 21% btw

Artikelnummer: RIRE50400 Categorie:

Beschrijving

Rainroof / Regenkap 60 cm is een hangende regenkap die als regenhoes fungeert, het beschermt de elektronica van bijvoorbeeld movingheads, stroboscopen en overige licht armaturen tegen de regen. De regenkap heeft 2x trigger clamps om deze te bevestigen aan een 50 mm buis of truss constructie. De afmetingen van de regenkap is 60 cm doorsnede en de regenkap is 50 cm hoog. De lichtarmaturen zijn gemakkelijk op te hangen aan de 50 mm buis.

Eenvoudige werking
Je hangt de Raincover in de truss dankzij de 2 meegeleverde triggerclamps. Vervolgens hang je een lamp, moving-head of lichteffect aan de buis die een diameter heeft van 50mm. Een oog met safety is aan de bovenzijde van de Raincover gemonteerd voor de veiligheid. De regenhoes kan simpel door middel van klittenband aan de regenkap bevestigd worden.

Specificaties:
– Buitendiameter: 60cm
– Binnendiameter: 51cm
– Lengte van de bevestigingsbuis: 44cm
– Regenkap hoogte: 50 cm
– 2 Kabeluitgangen
– Geleverd met 2 triggerclamps
– Maximum belastbaar gewicht: 50 Kg

LET OP !! Voor transport van meerdere regenkappen hebben we een handige transport kar die ruimte bied voor max. 7 regenkappen, de afmetingen zijn: 600 x 800 x 1795 (mm) en weegt zo’n 45 KG. Voor transport is een (grotere) transportwagen met voldoende hoogte een vereiste.

Extra informatie

Gewicht 5 kg
afmetingen

60 (cm) doorsnede

kleuren

Zwart

Wll working load limit safe

50 KG