CLF Juno accuspot

1 x CLF Juno accuspot
1x 220v stroomkabel powercon
1x flightcase incl. ingebouwde oplader (indien per 6 stuks)

 20.00 ex. 21% btw

Artikelnummer: LIAC50200 Categorieën: ,

Beschrijving

De CLF Juno accuspot is een draadloze led lamp die gemakkelijk geplaatst kan worden om wanden en/of plafonds uit te lichten (ophangen in truss constructies behoort ook tot de mogelijkheden).

Deze spot heeft een ingebouwde accu en kan dus geplaatst worden zonder bekabeling (met bekabeling plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden). Ze hebben een vergelijkbare output als de led par 64 wat een enorme output aan licht geeft. De CLF Juno accuspot is ook nog eens IP65 gecertificeerd dus inzetbaar zowel indoor als outdoor en/of natte omgevingen.

Door de ingebouwde draadloze dmx zijn ze met de wireless solutions zender (niet inclusief) draadloos aanstuurbaar. Bedraad op DMX aansluiten behoort ook tot de mogelijkheden of stel de CLF Juno handmatig in op de gewenste kleur of kies één van de voorgeprogrammeerde programma’s.

De CLF Juno accuspots zitten per 6 stuks in een stevige flightcase met ingebouwde oplader zodat u snel en gemakkelijk de lampen kan opruimen en tegelijkertijd kan opladen. Dit is mogelijk doordat er aan de onderkant van de lamp een speciale connector (waterkoker connector) ingebouwd zit.

 

Extra informatie

Gewicht 5.5 kg
Aansluitingen

DMX 5-polig (input), DMX 5-polig (output), Powercon (input)

Aansturing

DMX, Manual, Programma (auto), WIRELESS DMX

Accu oplaadtijd

6 uur

Accuduur vol vermogen

9 uur

afmetingen

312 x 250 x 108 (mm)

Dmx kanalen

10, 4, 6, HSI, HSV

Ip rating

IP65

kleuren

RGBW

Lamp type

LED

Stralingshoek

15 graden tot 30 graden (maneel instelbaar)

Stroomverbruik

50 WATT

Andere suggesties…