Chauvet DJ Gig Bar 2 lichtset met 9 lichteffecten op statief & bar

Verhuur inhoud
1x Chauvet DJ Gig Bar 2
1x 220V kabel
1x afstandsbediening
1x voetbedieningpaneel (optioneel)
1x draagtas tbv Chauvet DJ Gig Bar 2
1x lichtstatief
1x draagtas tbv lichtstatief

 45.00 ex. 21% btw

Categorieën: ,

Beschrijving

Ideaal voor thuisfeestjes, dj’s met drive-inn shows, trouwerijen of bedrijfsfeesten waarbij er wel een lichtshow gewenst is maar men geen zin heeft in ingewikkelde constructies opbouwen en techniek aansluiten en bedienen. Het is zeer eenvoudig om deze licht set op te zetten en weer op te ruimen, in een zeer kort tijdsbestek kan dit worden gerealiseerd. Het vervoeren van de lichtset is in bijna elke auto mogelijk vanwege zijn compacte afmetingen. Via de meegeleverde afstandsbediening en of voetschakelaar bedieningspaneel is deze licht set gemakkelijk te bedienen, wil je meer controle dan kun je via DMX alles besturen.

De Chauvet DJ Gig Bar 2 is een alles in één licht set met negen ingebouwde lichteffecten; 2x LED derby’s, 2x LED wash par RGB+UV, 4x LED stroboscoop/UV en 1x een rood/groene chill/lounge laser.
De Chauvet DJ Gig Bar 2 laat zich gemakkelijk installeren in een zeer korte opbouw en afbouw tijd (letterlijk 1 minuut werk).
De Chauvet DJ Gig Bar 2 set word met gemak op het bijgeleverde lichtstatief geplaatst en op hoogte (verstelbaar in hoogte van 1,5 tot 2,5 meter) geplaatst door het statief uit te schuiven.
De Chauvet DJ Gig Bar 2 kan worden bediend via een wireless voetschakelaar bedieningspaneel (optioneel leverbaar), standaard wordt er een afstandsbediening bij geleverd of je bestuurd het via DMX.
De Chauvet DJ Gig Bar 2 wordt geleverd in een handige en compacte draagtas voor het gemakkelijk en veilig vervoeren.
Specificaties


Verhuur inhoud

1x Chauvet DJ Gig Bar 2
1x 220V kabel
1x afstandsbediening
1x voetschakelaar bedieningspaneel (optioneel)
1x draagtas tbv Chauvet DJ Gig Bar 2
1x lichtstatief
1x draagtas tbv lichtstatief

Extra informatie

Gewicht 12 kg
Afmetingen 118.5 × 110 × 386.5 cm