X-Air XR-18 Digitale mixer

 30.00 ex. 21% btw

Categorie├źn: ,

Beschrijving

Een grote, zware en logge multikabel is verleden tijd met de X-Air XR18. Hij is geschikt voor iOS en Android maar ook te gebruiken met Mac, Linux en PC zowel draadloos als over een LAN-netwerk. Er is genoeg rekencapaciteit om elk ingangskanaal te voorzien van een aparte gate, 4-bands EQ en een compressor. Elk uitgangskanaal kan worden uitgerust met een 6-bands EQ, compressor en een 31-bands EQ. Wanneer u het rack gebruikt voor opnames kunt u deze effecten, en de ingebouwde FX-processor slots, realtime gebruiken. Deze effecten hebben geen invloed op de CPU van uw computer maar werken op de interne DSP van de X Air XR18.

De zestien microfoon-ingangen zijn voorzien van echte Midas preamps. Het merk Midas staat bekend om zijn professionele mengpanelen die veel grote producties worden gebruikt. De XR18 heeft tevens een MIDI in- en uitgang waarmee u een MIDI-controller rechtstreeks aan kunt sluiten. Middels het Mackie HUI-protocol kunt u op deze manier eenvoudig deze audio mixer aansturen. Ook is er een aparte USB-ingang aanwezig waarmee u eenvoudig multitrack audio kunt opnemen op een computer.

Kan geleverd worden met een externe router en een UTP-kabel van 20 m. Een externe router is stabieler dan de ingebouwde router en maakt het mogelijk om tegelijkertijd met draad en draadloze apparatuur te werken.

1x X Air XR-18 Digitale mixer
1x 220V snoer
1x flightcase

Link naar Apple App Store: Download de app

Link naar de Android App Store: Download de app