Logitech presenter R700

1x Logitech presenter R700
1x USB (ontvanger)
2x batterij AAA

 7.50 ex. 21% btw

Artikelnummer: BEPRES50300 Categorie:

Beschrijving

Logitech R700 Professional Presenter is een draadloze afstandsbediening waarmee u uw slides van uw digitale presentatie kan bedienen.
Logitech R700 Professional Presenter heeft een helderrode laseraanwijzer indien het noodzakelijk is om op het scherm iets aan te duiden.
Logitech R700 Professional Presenter navigeert eenvoudig door uw presentatie met de intuïtieve knoppen voor diavoorstellingen.
Logitech R700 Professional Presenter heeft een bereik van 30 meter.
Logitech R700 Professional Presenter houd de tijd en het draadloze bereik in de gaten via het lcd-display en de trilwaarschuwingen. U blijft zich op uw presentatie concentreren en niet op de klok. U kunt zich vrij door de kamer bewegen en u onder het publiek begeven om meer indruk te maken. Een indicator voor het ontvangstniveau zorgt ervoor dat u niet te ver wegloopt.
Logitech R700 Professional Presenter heeft knoppen die gemakkelijk op de tast zijn te vinden, dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in uw hand. U behoudt de controle van de eerste tot de laatste dia.
Logitech R700 Professional Presenter is plug and play en behoeft geen software te installeren. Sluit de ontvanger aan op een USB-poort om te beginnen.

SYSTEEMVEREISTEN

PC

  • Windows Vista®, Windows® 7, Windows 8, Windows 10, of Windows® RT
  • USB-poort

Extra informatie

Gewicht 0.600 kg