23jan

Sergio Tee

House music stroomt door de aderen van Sergio Tee. Club sounds van vroeger en nu in heerlijke (re)mixes verwerkt samen met een energieke uitstraling en act is het de ultieme mix voor een entertainment spektakel van de avond of evenement.

Music Genre

House, Deep House

Biografie
Sergio Tee jarenlang bekend als dé resident danser in Club IT, dé uitgaansclub van Amsterdam in de jaren 90, welke de club en house muziek scene en vele bekende DJ’s zoals o.a. DJ Jean bekend heeft gemaakt over de hele wereld. Na zijn danscarriere is hij zich gaan verdiepen in het maken en draaien van house muziek. For the love of House Music is zijn lijfspreuk geworden en dat is te merken en te voelen in zijn mixes en optredens. De passie en overgave zijn duidelijk aanwezig tijdens zijn setjes; fresh tunes en classics, de perfecte combinatie en voor ieder wat wils. 
Met al een aardige portfolio lijst heeft Sergio al opgetreden in diverse locaties en evenementen zoals: Brainwash en House Rules @ Club Escape, Madam Tussaud, Glam Club, Club NL, Piet Zoomers etc. 
Sergio is ook actief met het organiseren van zijn eigen events: Crown House, een maandelijks en succesvol terugkerend concept waarbij de gehele avond enkel house muziek gedraaid wordt door diverse DJ’s. Met House Plaza en zijn netwerk aan Dj’s zoals Robert Feelgood, Miss Sugaware, Mike Scott, Generis etc. aan zijn zijde worden deze evenementen naar een nog hoger niveau getild.