23jan

Jasper Algera

Jasper Algera is een talentvolle en allround house DJ met een eigen zomerse sound in zijn sets. Zijn muziek heeft een breed bereik en daarmee is hij zeer breed inzetbaar, van clubs tot buitenevenementen en van studentenverenigingen tot winkelopeningen.

Muziek Stijl
House, Latinhouse, Deephouse, Progressive House, Techno.

Biografie

Jasper Algera is al vanaf zijn zesde jaar actief in de muziek. Het begon met pianolessen en later volgde er ook keyboardlessen. Op zijn tiende jaar kreeg hij DJ les in het mixen van vinyl platen van de DJ’s Daniel-San en Chris, die bekend zijn van onder andere Dance Valley. Het DJ’en is als een virus blijven hangen en al snel stond hij op lokale feesten in Lisse, Noordwijk en Hillegom te draaien. Hierna volgden al snel omliggende grotere plaatsen zoals Leiden en Haarlem. Op zijn 19e verhuisde hij naar Amsterdam. Ook hier kreeg hij voet aan de grond als DJ. Hij draaide al in verschillende grote clubs en kroegen, en is ook een graag geziene DJ op feesten van de grote studentenverenigingen.

Zijn muziek stijl is house, in de ruimste zin van het woord. Hij draait van deephouse tot progressive en van latin house tot techhouse. Zijn voorkeur heeft een kenmerkende en karakteristieke zomerse sound. Zijn inspiratie komt van DJ’s als Erick-E en Roog, maar ook van Daft Punk en Laidback Luke.

In de toekomst staan er diverse producties op het programma, waarmee hij uiteindelijk internationaal wil doorbreken. House Plaza support deze DJ, en heeft er vertrouwen in dat dit gaat lukken!