23jan

Frank the Tank

Een grote charmante man met een big smile in een wereld van glimmende witte conga’s, bongo’s, drums en elektrische drums met zilveren stands. Met vernieuwende ritmes en ingewikkelde solo’s zorgt Frank De Tank met zijn exclusieve uitstraling overal voor vuur en hij is zelfs voor de meest muzikale house liefhebbers de grote verrassing.


Muziek Genre
Explosief. Energiek. Massive Percussion.


Biografie
Frank de Tank is enorm gegroeid in de laatste 2 jaar en heeft zo zijn plaats verworven in de nationale en internationale clubs. Met innovatieve ritmes en ingewikkelde solo’s verrast hij zelfs de meest muzikale house liefhebbers. Frank The Tank is klaar om te vuren op elk feest. Hij past zich aan de dj, of andere muzikanten, in een zeer vlotte manier. Met een witte Latin Percussion set en bijpassende witte / zwarte pak combinatie is dit plaatje compleet. 

Noem een ​​club of DJ en Frank The Tank heeft er opgetreden of mee samen gewerkt, om er een paar te noemen:
Clubs: Beach Stadion, Bloomingdale, Escape, Powerzone, Rex, Musk, Millers, Club Vie, Hollywood, Paard van Troje, Cruise Terminal, Club Eleven en Panama. 
DJ’s: Eric E, Roog, Tony Cha Cha, Lucien Foort, Shermanology, Quintino, Gabriel & Castellon, D-Rashid, Brian S, Sunnery James & Ryan Marciano en nog veel meer.

Frank The Tank speelde ook op vele festivals, zoals:
Summer festival Dreamers, Dance At The Park festival, Extrema Solar Weekend, hedkandi, Defoted naar huis, Glamorous op het Strand-Beatchclub-Gotcha, Heroes of House Music, Remote, Brutal, alleen op het strand.

Ook op zakelijke, bedrijfs-en prive-evenementen neemt Frank The Tank de uitdaging aan. Hij heeft op evenementen / hotels gespeeld zoals: 
Coiffure Award 2010, Hotel Arena, Laurenskerk (Rotterdam), Frank 010 Borrel (inwoner cruise terminal), Huis ter Duin, Miljonairs Summerfair, Hotels van Oranje en nog veel meer.

Zoek niet verder, Frank The Tank is uw partner in percussie, is betrouwbaar, en wordt geleverd met nul arrogantie en veel Massive Percussion!