20jan

DJ GeneriS

Music Genre
House, Tech House, Techno, Progressive, EDM, Trance

De geschiedenis van house zijn al zijn zintuigen gepasseerd en is een deel van hemzelf geworden. In zijn jeugd luisterde hij naar onbekende en soms illegale radio stations naar: techno, trance, hardcore, goa, drum n bass etc. Nooit tevreden met de volgorde of keuze van tracks besloot hij zelf te gaan DJ-en en zijn eigen mixtapes te maken. Na de draaitafels onder de knie te hebben was hij een pioneer in digitaal mixen, en dat in een tijd toen er nog geen Pioneer CDJ-2000 bestonden.

GeneriS is eigenaar geweest van zijn eigen platen / CD winkel de: “Dance Department”, hij verkocht toen cd’s en de “old skool” vinyl 12 inch platen. Deze platenzaak was de start van een DJ communie en het begin van een feest en evenement organisatie genaamd: “Imperium”. Met zijn eigen drive-in show begonnen de “Imperium” feesten en DJ GeneriS populair te worden.

Zij voorkeur is trance muziek, door de jaren heen is zijn stijl en muziek aangepast aan de trend invloeden van die periodes. Hij houd ervan om het publiek te geven wat ze willen, als ze maar springen en schreeuwen voor meer. Zijn sets zijn ware vertalingen van de emotionele staat van het publiek van dat specifieke moment, een magische muziek reis met vele hoogtepunten. Momenteel draait GeneriS voornamelijk house, tech-house en techno, met name in tech-house blinkt hij uit, een soort DJ La Fuente on steroïds.

Generis is ook eigenaar van House Plaza: een party service bedrijf waarbij kwaliteit muziek en entertainment voorop staan. House Plaza levert voornamelijk DJ’s, licht en geluid en organiseert met regelmaat evenementen zowel eigen evenementen of in samenwerking met derden. Generis speelt hierbij een belangrijke rol; het managen van DJ’s, nieuwe party concepten uitwerken en de verzorging van de marketing off-/online maar ook als DJ op de House Plaza evenementen. Het maken en onderhouden van websites voor DJ’s en andere dance industrie gerelateerde bedrijven, managen van hun social media en adviseren/promoten op iedere mogelijke denkwijze is één van zijn taken geworden.

Het is hoogst waarschijnlijk dat je websites / flyers / logo’s of naar één van de feesten of evenementen en de muziek van en door DJ GeneriS hebt gehoord, gezien en ervaren. Een man, deels DJ en deels organisator en digitale schepper in de dance industrie.