20jan

DJ GeneriS

Music Genre
House, Tech House, Progressive, EDM, Trance

Biografie
Met meer dan 15 jaar ervaring in de dance industrie heeft deze man zo’n beetje alles gezien en meegemaakt. De geschiedenis van house zijn al zijn zintuigen gepasseerd en is een deel van hemzelf geworden. In zijn jeugd luisterde hij naar onbekende en soms illegale radio stations naar: techno, trance, hardcore, goa, drum n bass etc. Nooit tevreden met de volgorde of keuze van tracks besloot hij zelf te gaan DJ-en en zijn eigen mixtapes te maken. Na de draaitafels onder de knie te hebben was hij een pioneer in digitaal mixen, en dat in een tijd toen er nog geen Pioneer CDJ-2000 bestonden.

GeneriS is eigenaar geweest van zijn eigen platen / CD winkel de: “Dance Department”, hij verkocht toen cd’s en de “old skool” vinyl 12 inch platen. Deze platenzaak was de start van een DJ communie en het begin van een feest en evenement organisatie genaamd: “Imperium”. Met zijn eigen drive-in show begonnen de “Imperium” feesten en DJ GeneriS populair te worden.

Zij voorkeur is trance muziek, door de jaren heen is zijn stijl en muziek aangepast aan de trend invloeden van die periodes. Hij houd ervan om het publiek te geven wat ze willen, als ze maar springen en schreeuwen voor meer. Zijn sets zijn ware vertalingen van de emotionele staat van het publiek van dat specifieke moment, een magische muziek reis met vele hoogtepunten.

Met zijn ervaring van het verleden en als internetexpert leidde dit alles tot een nieuwe stap in zijn carriere, hij maakt nu deel uit van: House Plaza: Kwaliteit House Muziek en Entertainment voor Clubs en Evenementen. Het managen van DJ’s, nieuwe party concepten uitwerken en de verzorging van de marketing off-/online maar ook DJ-en op de House Plaza evenementen. Het maken en onderhouden van websites voor DJ’s en andere dance industrie gerelateerde bedrijven, managen van hun social media en adviseren/promoten op iedere mogelijke denkwijze is één van zijn taken geworden.

Het is hoogst waarschijnlijk dat je websites / flyers / logo’s of naar één van de feesten of evenementen en de muziek van en door DJ GeneriS hebt gehoord, gezien en ervaren. Een man, deels DJ en deels organisator en digitale schepper in de dance industrie.