House Plaza levert in overeenstemming met uw wensen een geluid en lichtshow op maat. Wij werken met top kwaliteit producten van de beste merken waaronder: JBL, Shure, Martin, Showtec, Pioneer, Dateq, Prolyte, Soundcraft, Technics etc. Uw show zal van hoge kwaliteit zijn en met de garantie van een betrouwbare werking van de producten gedurende uw evenement.

Bekijk onze producten online en stel uw show samen naar uw wensen, mocht u er niet uitkomen of passend advies nodig hebben schroom dan niet om ons te benaderen met uw vragen. Vrijblijvend stellen wij graag een offerte voor u op.

Mocht u op zoek zijn naar specifieke producten welke niet op onze website staan neem dan contact met ons op, grote kans dat wij het alsnog kunnen leveren of een prima alternatief kunnen bieden.


* Een geldige legitimatie en een borg bedrag (bepaald op het totaal verhuurde producten) is een vereiste. Verhuurprijzen op de website kunnen mogelijk afwijken. Aan onjuist vermelde verhuurprijzen op de website kunnen geen rechten aan ontleend worden. Verhuurprijzen zijn gebaseerd op 1 verhuur dag (24 uur). De verhuurde producten bezorgen zit niet standaard in de verhuurprijs, deze dienen opgehaald en geretourneerd te worden door de huurder tenzij anders is overeengekomen. Bij uitgifte en retourneren worden alle producten gecontroleerd op compleetheid, netheid en technische werking. Indien er schade is opgelopen of incomplete verhuurde producten worden geretourneerd zal de schade direct verhaald worden op de huurder. Het opbouwen en afbouwen is niet standaard inbegrepen in de prijs.