Jethro Galung

House Plaza DJ Artiest Jethro Galung

Jethro Galung van warme Deephouse met vocals om de avond te starten tot mooie stevige Progressive-house voor de mooiste hoogtepunten van de avond.

Muziek Style
House, Deephouse

 

Biografie

Van optredens in de Escape in Amsterdam tot aan diverse locaties in het buitenland, door zijn jaren ervaring als DJ weet hij zijn gevoel voor House goed over te brengen op het publiek.
Van warme Deephouse met vocals om de avond te starten tot mooie stevige Progressive-house voor de mooiste hoogtepunten van de avond.
Het is duidelijk dat "Jethro Galung" zich heeft gevestigd tussen de Nederlandse Dj's en staat voor een zeer geslaagde avond.

Jethro Galung krijgt het support van vele grote namen en wordt daarom ook gezien als één van de “ Next Generation” dj’s. Met grote producties die uitkomen in 2014 zal de weg naar succes alleen maar groter worden.
Zijn woorden zijn dan ook: „Het is soms bizar hoe hard alles kan gaan. Ben de mensen om me heen heel erg dankbaar voor alle support en alle ruimte die ik krijg. In 2014 zal ik nog dichter bij mijn droom zijn”.

Muziek

 

Latest tracks by Jethro Galung

Check out the Promo video: http://youtu.be/ujDkmztUn-A

Boek deze DJ voor uw evenement.