Brothers in the Booth

House Plaza DJ Brothers in the Booth

Echte house waar de warmte vanaf straalt! Tijdens een optreden van ‘Brothers in the Booth’ wordt je meegenomen op een internationale reis langs hete techhouse, spetterende ‘Big Room’ en vanzelfsprekend de vocale house-knallers waar iedereen op zit te wachten.

Muziek Style
House, tech house

Biografie

IBIZA & MIAMI! Iedereen die aan deze bestemmingen denkt, droomt ongetwijfeld direct weg bij zon, zee, strand en vanzelfsprekend mooie dames en dito heren. Maar natuurlijk hebben deze locaties hun naam met name te danken aan de ‘house’. Want zowel in Ibiza als Miami is het ieder jaar feest! Wat echter jammer is, is dat het zover weg van Nederland ligt. Maar daar hebben ‘Brothers in the Booth’ DE oplossing voor! Want met hun jarenlange ervaring in de nationale en internationale clubscene, hebben zij de waardevolle bagage die nodig is om het volwassen publiek te geven wat gewenst is: Echte house waar de warmte vanaf straalt! Tijdens een optreden van ‘Brothers in the Booth’ wordt je meegenomen op een internationale reis langs hete techhouse, spetterende ‘Big Room’ en vanzelfsprekend de vocale house-knallers waar iedereen op zit te wachten. Het afgelopen jaar hebben deze heren in een sneltreinvaart de ‘booths’ in nagenoeg alle nationale clubs veroverd en zalen op hun kop gezet!

Met optredens in de meest prestigieuze clubs zoals: The Sand, Escape, Max Brothers, AIR, Panama, Club Rex, Maassilo, Riva, Beachclub Vroeger, Bloomingdale, Beachclub Royal, Beachclub Wij, Millers, Beachclub O, Little Buddha, Lichtfabriek, LIVV Club, The Villa, Heineken Music Hal, Club 19th, Basso Brasserie Lisse en in Ibiza diverse locaties met als klapper de Privelige!

 

Muziek

Latest tracks by brothersinthebooth

Meer informatie
www.brothersinthebooth.com

Boek deze DJ's voor uw evenement.