The Grand New Years Eve Party 2014

 

Tijd: Woensdag 12 December 22:00 - 05:00
Entree: € 15,-
Locatie: The Grand Noordwijk 
DJ line-up: DJ's: GeneriS, Maarten, Mr A.
Website: www.the-grand.nl

The Grand New Years Party!

Ook dit jaar hoef je geen seconde langer na te denken wat je gaat doen met Oud & Nieuw: vanaf 22.00 uur kun je met al je vrienden terecht bij de New Years Party in The Grand. Van 22.00 tot 05.00 feesten we samen het nieuwe jaar in, met om twaalf uur natuurlijk een toost op 2015! Met uiteraard champagne van 't huis! De huis-DJ's Maarten, Wouter en Generis zorgen voor een afwisselende muziekkeuze deze avond, maar sowieso: FEEST!

/// TIMES ///
Deur open: 22.00 uur (31/12)
Deur sluit: 02.00 uur (01/01)
Einde New Years Party: 05.00 uur

/// TICKETS ///
Alleen voorverkoop!

Kaarten voor The Grand New Years Party zijn binnenkort verkrijgbaar in The Grand voor slechts €15,- per stuk. Dat is inclusief garderobe, champagne rond klokslag twaalf en de hele avond diverse hapjes en snacks. Daarnaast krijg je naar keuze twee bier/fris/wijn of één cocktail/mixdrankje: prima deal dus! 

Ben je vrienden met De Barman van De Grand? Dan is voor jou het ticket maar €10,- ! Laat bij het kopen van je kaartje even zien dat je vrienden met hem bent, en zorg dat je aanwezig staat bij het evenement!

Wil je je kaarten reserveren? Stuur dan een bericht naar de Bar Dancing Grand Noordwijk of De Barman Van De Grand! Tickets dienen wel van tevoren te worden opgehaald. (31 december voor 19:00 uur)

/// DRESSCODE ///
Feestelijk, dress to impress :-)

Resident DJ's

Licht & Geluid Verhuur

House Plaza Schoolfeest