Heerlijk Avondje - The House Party @ the Grand Noordwijk 5-12-2014

 

Tijd: Vrijdag 5 December 22:00 - 04:00
Entree: GRATIS
Locatie: The Grand Noordwijk 
DJ line-up: DJ's: GeneriS, Maxfun, Jethro Galung and Marco Bergman
Website: www.the-grand.nl

Heerlijk Avondje....

...is gekomen! 5 Dec. presenteert The Grand een heerlijk avondje uit met maar liefst 4 dj's!! Samen met een spannende licht- en lasershow wordt dit de perfecte afsluiter van Sinterklaas avond! The Grand is zoals gewoonlijk weer the place 2 be voor een spannend avondje uit met je vrienden. 

Het snoepgoed van de avond:
DJ's: GeneriS (House Plaza), Jethro Galung (Escape), Maxfun (House Plaza) en Marco Bergman (o.a. bekend van DJ School Breda) zullen de avond voorzien van vette house beats. 

Generis 
Energieke en opbouwende set met lekkere herkenbare tracks, mashups, mixes, eigen producties en bootlegs...maar dan nét even anders. Expect the unexpected!

Jethro Galung 
Maandelijkse optredens in de Escape bij DJ Raymundo en nu gewoon bij ons in The Grand! Deze DJ legt ziel en zaligheid in zijn house set! Zijn levensmotto: House is a feeling!

Marco Bergman 
Producer in hart en nieren maar tevens ook entertainer tijdens zijn DJ set. Met een portie vrolijkheid en een heerlijke funky house stijl werkt dit aanstekelijk tot en met! Een betere opening van de avond kunnen wij niet wensen.

Maxfun
Pompende hardtrance en EDM gecombineerd met 100% enthousiasme is de explosieve cocktail voor een knallende act en mix! We sluiten knallend af deze avond! 

Verder staat het barpersoneel weer als gebruikelijk voor jullie klaar met lekkere drankjes en de beste service on the block in Noordwijk!

Resident DJ's

Licht & Geluid Verhuur

House Plaza Schoolfeest