The Grand HALLOWEEN Trick or Treat  house party 31-10-2014 Noordwijk

 

Tijd: Vrijdag 31 Oktober 22:00 - 04:00
Entree: GRATIS
Locatie: The Grand Noordwijk 
DJ line-up: DJ's: DJennah, GeneriS, Maxfun, Refive, Beats Illegal and MC L
Website: www.the-grand.nl

Trick or Treat!!
The HALLOWEEN house party on the block, met maar liefst 5 dj's!! The Grand geeft jullie het beste voor een spannend avondje uit met je vrienden.

DJ's: DJennah, GeneriS, Maxfun, Refive en Beats Illegal zullen de avond voorzien van vette house beats. Samen met een spannende licht- en lasershow wordt dit natuurlijk een super gezellige avond!

DJennah
Deze female DJ is rising! Bekend van haar optredens in clubs zoals o.a. Vroeger in Bloemendaal. Met haar persoonlijke smaak voor vrolijke vrouwvriendelijke beats afgewisseld met heerlijke club bangers zet zij elke tent op zijn kop.

Generis 
De party organisator van de Bollenstreek, bekend van de House Plaza events. Van deep house tot house tot knallende EDM, wees voorbereid op een energieke en opbouwende set met de beste tracks, mashups, mixes, eigen producties en bootlegs. 

Maxfun
Een bekend gezicht en resident DJ geweest van The Grand. Draait voornamelijk nog de dikste trance en pompende EDM platen die er zijn. Verwacht een technisch perfecte set met spannende soundeffecten.

Refive 
Een producer die probeert door te breken met zijn eigen electro en EDM producties. Zet de bekende EDM tracks in vernieuwende remixes in aparte volgordes waardoor er een verassende sets ontstaan.

Beats Illegal
Een veelzijdige DJ en producer, van electro tot R&B, van house tot hardcore, niks is te gek voor deze DJ.
Verwacht een strakke maar opbouwende set met lekkere commerciele klappers maar zo nu en dan ook een vette "underground" track

Resident DJ's

Licht & Geluid Verhuur

House Plaza Schoolfeest